Schloddi - UnderBlog

életem, annak részei, gondolatok a mindennapokból, megjegyzések a világról, meg értelmetlen irományok, amiket úgy érzem bele kell gépeljek az internetbe

Adatvédelem

Az itt megjelent cikkek, adatok, képek és információk a forrás megjelölésével változtatás nélkül szabadon terjeszthetőek!

Huhh, jajj...

2009.02.09. 08:46 schloddi

…asszem Ausztrália veszélyes napozás szempontjából, ugye elõször is elsõ nap leégett az arcom mint az állat, aztán vettem naptejet, amivel lassítani sikerült ugyan a folyamatot, de most mindenesetre hámlok. Ma voltunk kint a beachen…  hát az beszarás, kurva jó homokos a tenger, kék mint az állat, nincs az az európai mércével mért tömeg, és kibaszott jó, tényleg, nagyon. Egy baj van: a nap, az nagyon süt iszonyúan nagyon, egész nap kenegettem magam, de mindez mit sem ért, a hátam vörös, mint a róka, pedig még sokszor a pólóm is rajtam volt, és 30as faktorú naptejet vettem, mondjuk itt mást nem is árulnak. Szóval most egy hétig erõsen kerülni kéne a napot, mert még a vádlim is fáj (soha még nem fájt leégéstõl). Ma találkoztam a magyarokkal egy részükkel voltam kint a parton, és mint kiderült igencsak közel laknak hozzám, mert kb 15 perc gyalog, eddig ez nem derült ki, csak ma kocsival akartak menni aztán elkezdõdött a szervezkedés, hogy akkor merre is lakom, azt kiderült, hogy a szomszédba, az itteni távolságokat tekintve ez tényleg igencsak annak számít. Sajna a partra nem vittem semmilyen fképezõgépet, mert azt hittem félni kell, de ez nem magyarország. (azértiskisbetûvel) Aztán este bementünk a városba, hogy Petinek jó legyen, de csak jó lesz jövõ héten… :) Lépek, remélem holnap már végre tényleg fel tudom tölteni a dolgokat, mert sok ez egyszerre, nem lesz aki végigolvassa, megaztán elvesztem azt a masszív olvasótáboromat. Egyébként nem is tudom mikor volt ilyan, hogy három napig nem voltam internet közelben, de egyébként egész viselhetõ…

Egyébként ehéttől valszeg rendszeresebben tudok irni, és képeket is teszek fel, sőt a kommentekkel is fogalalkozom, egyelőre nem mert drága kicsit, és sehol, ismétlem sehol nincs ingyen wifi, ebből a szempontból sucks. Viszont elkezdtem sulibajárni és szerda magasságában elintézem a netet is, és akkor minden királyság lesz, addig olvassátok el a következőt is, ez időben korábbi:

4 komment

Címkék: ausztrália jajj

A bejegyzés trackback címe:

https://schloddi.blog.hu/api/trackback/id/tr70931581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ScoobyZoli 2009.02.09. 13:51:05

Itt meg reggel esett a hó.
Amúgy sok hír van a bozóttüzekről, tudom, hogy messze van tőled, de azért nem kellett volna kidobni a cigidet a repülőgép ablakán...na jó, tudom, hogy ez lehetetlen, de azért mégis leírtam:-)
Várom a további képeket.

Winyó 2009.02.09. 22:03:33

Hali!
Itt már mindenki marhára unja a telet. Hideg ,szél, havaseső. Kb. Hogy telik egy napod? Mivel ütöd el az időd?
Üdv.

Gaszy 2009.02.10. 23:30:48

Szerintem a WC-n húztad le a cigit:D
Üdv a világ másfeléről! Küldhetnél egy kis napsütést meg sunshine-t meg Reggie-t, meg egy két kengurut, (azt láttál már?:) ha már Ausztrália) ! Ma kb leszakadt megint a hó jó kis latyak nem tudod mit hagysz ki idehaza!!

Hogy halad az angol tudás, dúszpíkinglis?Ott is áll a tényállás hogy minden rendőrnő jó nő?:DDD

Üdvözlet

schloddi 2009.02.11. 07:18:40

Hát mostmár kb úgy, hogy felkelek, lezuhanyzom, felöltözöm és elindulok a suliba, aztán suli délután internet(mosmár) vagy csak simán semmi, tanulás ilyenek, most itt 40 fok van és ezerrel megy mindehol a klima :)
süti beállítások módosítása