Schloddi - UnderBlog

életem, annak részei, gondolatok a mindennapokból, megjegyzések a világról, meg értelmetlen irományok, amiket úgy érzem bele kell gépeljek az internetbe

Adatvédelem

Az itt megjelent cikkek, adatok, képek és információk a forrás megjelölésével változtatás nélkül szabadon terjeszthetőek!

hm..

2009.02.02. 02:48 schloddi

Hát be kell lássam, hogy szép dolog, hogy a németek precizításával hasonlítom össze az otthonit, de lehet nem kéne, pl a repülőterek, itt ez a Hong-Kong, szép meg szigetre épült, meg hightech meg minden, de vazze ugyanolyan gány(igazából gányabb) mint az otthoni, hiperszuper tetőszerkezet, de a járólapok úgy vannak lerakva öcsém, nem ismerik azokat a műanyag távtartóvackokat, totál különböző méretűek a rések, ahol meg nem ott meg mozog a járólap, és még csak rendesen vízszintben sincsenek, szóval gáz... A másik a takarítottság, az szép dolog hogy a hepehupás járólapokat kb 2 óránként felmossák, de a padlószőnyeg az ótvardzsuvás, jobban mint a szobámban otthon...

viszont az ázsiai csajok bejönnek, csak valahogy fiatalon kell őket tartani, mert 35 után már mindegyik ronda, sajna :(

ja és mostmár biztos, hogy keleteurópai szokás, hogy nem adnak a sültkrumpli mellé ketchupot a nagy étteremláncokban

na lépek, akku romokban

 

4 komment

Címkék: értelem hong kong

A bejegyzés trackback címe:

https://schloddi.blog.hu/api/trackback/id/tr78917453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Winyó 2009.02.02. 19:40:15

Lehet ,hogy mozaikképet akartak csinálni ,de csak 1 színű járólapot kaptak:)

ScoobyZoli 2009.02.02. 23:19:31

hm... Irigylem a problémáidat:-)))
További jó utat!!

Végh G 2009.02.03. 23:29:13

Na bazzeg. végre beregeltem. király ez az ingyen blog:) de a szöveg egész jó. jobb mint győzike:))
A gyerek azért sírt a repülőn mert:.... 7 oka van a mama magazin szerint (éhes, szomjas, pisis stb.) és a hetedik hogy ki kell találni.Mondom fasza.. Szóval a család biztos nem olvasott ilyeneket, de legalább neked is részed volt egy kis gyereknevelésben:))
A ázsiaicsajok olcsók (még mindig), és elvileg máshogy van vágva a nunijuk. :) de csak hallomásból tudom.. Baz most megyek aludni, de most hogy tudom, hogy kell kommenteket írni, nyomni fogom ezerrel:)
süti beállítások módosítása