Schloddi - UnderBlog

életem, annak részei, gondolatok a mindennapokból, megjegyzések a világról, meg értelmetlen irományok, amiket úgy érzem bele kell gépeljek az internetbe

Adatvédelem

Az itt megjelent cikkek, adatok, képek és információk a forrás megjelölésével változtatás nélkül szabadon terjeszthetőek!

még élek

2009.08.23. 13:16 schloddi

élek még csak nem történik semmi :)

najó persze ez nem igaz, de nem feltétlenül érdekes dolgok történnek, ami a jövő héttől erősen megváltozik, ugyanis elindul minden idők leg embert és autót próbálóbb útja. De addig még töltök fel pár éjszakai képet és pár képet Margaret Riverből is még a héten.

Addig is csak egy dolog ami végre ámokfutóvá tehet egy pillanat erelyéig. Itt (is) nagyon lassan jönnek ki a bírságok, és már időben ott vagyok, hogy ki se jön a büntetés amég el nem hagyom Ausztráliát, így mostantól végre kiélhetem magyaros vezetési stílusom ebben a közegben, ha nem megyek 30km/h-nál gyorsabban mint a megengedett maximum addig csak bírság jár és az égegyadta világon senki nem fog keresni ha a címről ahova a kocsi be van jelentve eltünök és mindig visszaküldik a leveleimet a feladónak :D
úgy látszik itt sem tökéletes a rendszer.
És ugye mivel nincs (helyi)jogosítványom, így a pontokat sem vonogatják, törvényen kívül helyzhetem magam ha akarom. :) de renes ember lévén nem akarom, szóval csak tetszik, hogy kb "fedhetetlennek" érzem magam, ha akarom, persze nem akarom, de erről leginkább az gondoskodik, hogy még maradt pénzem a helyi bérletemen, amit nem adnak vissza, így le kell használnom, magyarul úgysem nagyon járok majd kocsival az uccsó héten.

képek még a héten! :)
 

Szólj hozzá!

Címkék: kocsi utazás ausztrália gyors

A bejegyzés trackback címe:

https://schloddi.blog.hu/api/trackback/id/tr121332582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása