Schloddi - UnderBlog

életem, annak részei, gondolatok a mindennapokból, megjegyzések a világról, meg értelmetlen irományok, amiket úgy érzem bele kell gépeljek az internetbe

Adatvédelem

Az itt megjelent cikkek, adatok, képek és információk a forrás megjelölésével változtatás nélkül szabadon terjeszthetőek!

képek

2009.02.05. 07:23 schloddi

Most csak pár kép, tegnap összefutottam Petivel (petrov-matrai.comoj.com/) és kicsit elhúzódott a dolog, megittunk pár sört, meg dumálgattunk, igy kicsit későn értem haza, és már nem volt kedvem irogatni, egyébként járkáltam a városban és jó sok fényképet csináltam, meg persze jól leégtem. Viszont ma már vettem adaptert, naptejet, papucsot.

Tegnap kicsit vicces volt, hogy este fél tizre értem haza, azt hitték hogy már elvesztem.. :)

Viszont Ausztrália vicces, kb este hatkor MINDEN bezár, és kiürülnek az utcák, ami azért vicces mert abuszok is megszünnek, ami meg azért vicces mert én meg rájuk vagyok kényszerülve, ezért nem véletlen, hogy itt tényleg mindenki autóval jár, még a zebrák is ugy váltanak, hogy a lehető legtöbbet szivassák a gyalogost, szóval mindenki jól ár is megy a piroson.

Amugy nem tudom élnek-e itt ausztrálok, mert a városban való járkálás alatt több ferdeszeműt látni mint "ausztrált"


 

2 komment

Címkék: ausztrália perth

A bejegyzés trackback címe:

https://schloddi.blog.hu/api/trackback/id/tr13923786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ScoobyZoli 2009.02.06. 15:10:03

Már kezd tavasz lenni, a Böszörményi úton süt a nap és 14 Celsius van.
Azt a B Corsát meg "kölcsönözd" ki az öregektől, nehogy már gyalogj járj este 6 után.

Végh G 2009.02.06. 20:36:45

hja a Kozmosz sétényon is sütött a nap. :)

valami szaftos storyra Pl. a repülős csajjal jobban örültem volna. De a Petis story se rossz, csak nem tudom kiről van szó:)
Amugy nem a kosz és az üzlet nyitvatartás érdekel, hanem hogy milyen pinák vannak kint. Jók, rosszak? vannak kurvák? mennyibe kerülnek? könnyü befűzni a lyukakat? meg ilyenek:)Kérlek Zsolt valami ilyet is vigyél a sztorykba. Pl. Engem az is érdekel, hogy öltöznek ott a puncik? Bevágott melletartó, mini szoknya. Küldjél már pár képet paparadzi módjára a női állományról.

Amugy itt a szokásos van. Gy.Ferike hazudik továbbra is, (nemhiba: kutyából nem lesz szalonna), megint esett a forint. Mire vissza jössz, 1 billió milforintba fog kerülni egy kiló kenyér. Ferdeszeműek itt is szaporodnak.
Hja és tegnap reggel 6 kor már veszekedtem a másik panelház ablakából kiordibáló kedves lakókkal, mert észre vették, hogy a szemetet az "Ő" szemetesükbe dobom bele. Kicsit zokon vették...:)
Arra jöttem rá, hogy 2 fajta ember van. Vannak akik reggel munkába mennek, és vannak akik nézik a háztömb szemetesét és ordibálnak ha nem az dobja bele a szemetet aki ott lakik.
De hát nem leszartam, külföldi paraszt vagyok:)

Bulizóhelyek vannak? Magyarokkal találkoztál már? (Petin kívül).
Egyébként GPSt tudod kint használni?
süti beállítások módosítása