Schloddi - UnderBlog

életem, annak részei, gondolatok a mindennapokból, megjegyzések a világról, meg értelmetlen irományok, amiket úgy érzem bele kell gépeljek az internetbe

Adatvédelem

Az itt megjelent cikkek, adatok, képek és információk a forrás megjelölésével változtatás nélkül szabadon terjeszthetőek!

Albany

2009.03.16. 13:16 schloddi

Nem tudok mit mondani, nagyon jó volt, de sajna kevés erre az útra a két nap, legalább négy kellett volna, de azért nagyon jó volt, nagyon sok mindent láttunk, és szerintem sok olyan helyen is jártunk ahol még az átlag Ausztrál sosem, de ez legyen az ő bajuk, itt van pár fénykép benyomásnak, mindenesetre azért itt vannak nagyon jó kis helyek, amiket még meg kell nézni. És láttam végre kengurut is, igaz messze és lefényképezni sem sikerült, de ami késik az nem múlik:)

Stirling Nemzeti Park

Albany

Naplemente

Valley of the Giants

Tábla

1 komment

Címkék: utazás ausztrália kenguru albany

A bejegyzés trackback címe:

https://schloddi.blog.hu/api/trackback/id/tr491005345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaszy 2009.03.18. 00:22:30

Hát nem lehet mit mondani, majd egyszer ha milliomos leszek, én is megnézem , jó az a hídszerű kő amit gondolom kimosott az apály-dagály, meg a naplementés se rossz óceán partján!

Jó kenguru vadászatot!

üdv Gaszy
süti beállítások módosítása