Schloddi - UnderBlog

életem, annak részei, gondolatok a mindennapokból, megjegyzések a világról, meg értelmetlen irományok, amiket úgy érzem bele kell gépeljek az internetbe

Adatvédelem

Az itt megjelent cikkek, adatok, képek és információk a forrás megjelölésével változtatás nélkül szabadon terjeszthetőek!

Anzac Day

2009.04.25. 02:28 schloddi

Public Holiday, de kicsit úgyszólván máshogy mint ahogy megszoktuk, szóval ez az Első Világháborúban elesett Ausztrál és Új-Zélandi katonákról megemlékező megemlékezés. Ez tulajdonképpen egy csatát jelent, amit legjobban egy török osztálytársam leírásával tudnék megfogalmazni aki annyit tud az egészről hogy kb olyan bevédett parton mint a Ryan közlegény megmentésében van jöttek a Britek által odavezényelt aussik és kiwik aztán ők meg csak lőttek, más dolguk nem volt. Tulajdonképpen erről emlékeznek meg most.
A legjobb az egészben hogy Ausztrália úgy működik hogy ugye vannak ezek a public holiday-ek és ezek vannak mindig! Azaz mélyen felháborító módon itt úgy vannak ezek a holiday-ek, hogy ha esetleg egy ilyen nap amikor ünnepelnek valamit neadjisten szombatra vagy vasárnapra esik akkor ADNAK EGY PLUSZ SZABADNAPOT. tehát most az Ansac Day szombatra esik, ezért fogják és kiadják a hétfőt szünnapnak. Innentől kezdve no comment a továbbiakban.

Szólj hozzá!

Címkék: anzac day

A bejegyzés trackback címe:

https://schloddi.blog.hu/api/trackback/id/tr301085088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása