Schloddi - UnderBlog

életem, annak részei, gondolatok a mindennapokból, megjegyzések a világról, meg értelmetlen irományok, amiket úgy érzem bele kell gépeljek az internetbe

Adatvédelem

Az itt megjelent cikkek, adatok, képek és információk a forrás megjelölésével változtatás nélkül szabadon terjeszthetőek!

mentalitás

2009.06.19. 11:27 schloddi

Szóval a világ és annak működése, be kell lássuk mindenki hasonlóan gondolkodik de mégis mindenkit meghatároz kicsit ahonnan jött. Lásd szoktunk játszani néha játékokat a suliban ami olykor vicces olykor dögunalmas, dehát minden más is csak ilyen. Na szóval a amikor ilyeneket olvasok, hogy "brit kuatatók feltárták hogy nem gondolkodnak az emberek máshogy a világ kölünböző pontjain" meg hasonlók akkor mindig eltör a röhöghetnék, mondjuk általában ezek mondjuk kamu hírek, de ha nem akkor kurva jól csinálták a kutatók, hogy találtak erre embert aki finanszírozza a kutatást, pedig nem kell sok hozzá, csak eljönni egy ilyen suliba, és tökre meglátszik minden amit eddig is tudni véltünk, de most már alá is támasztjuk. Szóval visszatérve a lényeg, hát ki az aki a suliban a játékokban is képes csalni, hát persz hogy a kelet-európai, mondanom sem kell, hogy engem csak belevittek :) de a török/cseh/lengyel/magyar frontvonal bármire képes, csak a helyi rendőrség (teacher) kicsit hatékonyabb mint az otthoni, így persze a végére kikaptunk, csak hogy a jó elnyerje méltó büntetését...
ÁÁÁ beszereltük a légkondit ami már kb 2 hónapja itt hevert a shedben, szépen bontottunk (régit), építettünk, lyukat vágtunk, festettünk, fúrtunk, faragtunk, beszereltünk, jött a klímás bekötötte, majd szépen kiderült, hogy nem az a beltéri egység van ami a kültérihez való. Igen, természetesen működik azért a dolog, hűteni nagyon szépen hűt... igen, csakhogy itt tél van, és épp fűteni kéne, hatalmas szívás. Persze, kb utolsó visszamaradt raktárkészlet volt, és problémás a csere (ők cserélték el) de ígéret van, hogy idén télen jó lesz még, fasza...
Nade lomtalanítás van, szóval nincs gond, már össze is kukáztunk pár olajradiátort, úgyhogy ahogy kinéz megfagyni már nem fogunk.
Aztán még kukáztam magamnak nyomtatót, ami egyben fax másoló scanner és az is faszán működik, még a festékkazették is tökre jók, amég itt vagyok biztos elég, olyan sokat nem nyomtatok, csak néha de akkor jól jön. Remélem azért átérzitek, hogy olyat dob ki aminek nem hogy semmi baja nincs, hanem még a kazettákban is van és beszáradva sincs, ráadásul nem a szarabb fajta, mert még a fénymásoló része is olyan ami papírbehúzós. Ezért beszélnek itt oltári pazarlásról amikor az amerikai/ausztrál életmódról beszélnek. Persze azt is megértem ha kidobják, lehet nem volt drivere Vistára (most biztos van mert én is netről szedtem és volt rá).
Aztán sikerült dolgokat szereznem az útra például egy olyat ami szintén ha fel akarom szerelni a kocsira (boltba 130 dollár a lámpa plusz 50 a konzol és még vagy 100 a felszerelés, remélem érzékelhető, hogy az autó értéke megduplázódott) és az égegyadta semmi de semmi értelme sincs, de amikor megláttam egyszerűen birtokolnom kellett, szóval el kellett kunyiznom Sanyitól, el is kunyiztam, felszereltem, Charlie bácsi meg segített bekötni, és tök fasza, máris az utak királyának érzem magam, ha refizek biztos lemennek előlem, márt csak azért is mert nem látnak semmit:))


 4X100watt refi :D a két indexszerű matricától a tükrön meg megilyednek, azt hiszik valami sportkocsi

2 komment

Címkék: kocsi ausztrália mentalitas

A bejegyzés trackback címe:

https://schloddi.blog.hu/api/trackback/id/tr701195129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sorbi 2009.06.22. 14:01:49

Hali

Legalább ha a hírekbe bemondják hogy az út mentén tömegesen kenguruk vakultak meg, tudjuk merre jársz éppen.

Üdv Norbi

Gaszy 2009.06.23. 21:57:02

Pimp My Ride By Zsóti!

csómagtartóba mikor lesz valami malterkeverő beépítve?:DDD
hogy megy a suli, hol vannak a csajok(ha már ilyen verdád van),villantsd le róluk a bugyit a refivel!

Üdv a 20 fok szakadó esőből

GJ

süti beállítások módosítása