Schloddi - UnderBlog

életem, annak részei, gondolatok a mindennapokból, megjegyzések a világról, meg értelmetlen irományok, amiket úgy érzem bele kell gépeljek az internetbe

Adatvédelem

Az itt megjelent cikkek, adatok, képek és információk a forrás megjelölésével változtatás nélkül szabadon terjeszthetőek!

"holnap" Hungry Jack's

2009.03.29. 10:35 schloddi

A "holnap" kicsit elhúzódott, de most kaptok pár képet, a minőségük kicsit gyenge, dehát néha az is kell, hogy lehessen valahonnan feljönni.

Szóval itt nem burg*r k*ng van hanem valamiért ugye hungry jack's-nek hívják itt, de ez clever, de ma volt szerencsém egy olyanba bemenni hazafelejövet, hogy ultra brutál. Ilyen szakadt, ennyire szervezetlen, piszkos, lassú gyorsétteremben még soha nem voltam, ragadt a padló, egy rakás ember sürgött-forgott, de mégis hatalams sor volt, node nem ám azért mert akkora forgalom volt, hanem azért mert annyira lassan dolgoztak. Itt sem lehetett normális, mert előttem a csávó visszakérte a pénzét és elment. MIndegy, de káosz volt, otthon már becsődölt volna egy ilyen kajálda. Aztán se szalvéta se se szívószál, eléggé úgy éreztem magam mintha egy román falusi kifőzdébe lettem volna. AZ emberek fele mezítláb volt, ez is tovább táplálta ezt az érzést... Ez speciel egy olyan pont volt ami nem éppen emelte az ausztrálok imidzsét nálam.

ház

a szobám, egy tökéletes példa elrontott fényképre, és arra mennyire fontos a dinamika, persz egy kis ésszel vagy egy vakuval lehetett volna rendes képet is csinálni, dehát ide jó lesz

és a beígért pirosarany

1 komment

Címkék: kaja ausztrália lakás

A bejegyzés trackback címe:

https://schloddi.blog.hu/api/trackback/id/tr11032526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PinkyPanther 2009.04.05. 13:16:37

Szia Zsolti!
Pink fellép nálatok is Perthben máj 22én és 23án is :) Mi voltunk a budapesti koncerten és nagyon jó show-t csinált. Nem tudom mennyire szereted az új lemezét vagy egyáltalán ezt a fajta zenét,de ha igen, akkor mindenképp menjetek el :)
Menő az új kéglid.
Itthon már 22 fok van ma, strandidő ;P

pusz
Piri
süti beállítások módosítása