Schloddi - UnderBlog

életem, annak részei, gondolatok a mindennapokból, megjegyzések a világról, meg értelmetlen irományok, amiket úgy érzem bele kell gépeljek az internetbe

Adatvédelem

Az itt megjelent cikkek, adatok, képek és információk a forrás megjelölésével változtatás nélkül szabadon terjeszthetőek!

america feeling

2009.03.30. 14:34 schloddi

Hát most tulajdonképpen kapódott egy mazda 929-es használatra, tulajdonképpen akkor megyek vele amikor akarok, mivel itt áll nálunk. Csak némi visszatartó dolog vele kapcsolatban a fogyasztás, ami valamiért igen magas, még az itteni benzin árak mellett is több mint kéne, bár a tulaja esküszik a 12 literre, szerintem ez nem igaz :) Mindegy, 1987 2,2 V6 special edition, CD-s kazettás GYÁRI rádió, swingelős légbefúvók, tempomat, piros plüss, és ami a legjobban tetszik: gombnyomásra behajló külső visszapillantó tükrök, igen 1987ből, nagykirályság :) Odalépésre nagy húzással válaszol, bár szerintem az automata (legalábbis ez a régivágású automata, 3+overdrive sebesség) nagyon lassú, továbbra is a manual a rulez. Azért megjegyezném a több mint 4,9 méteres hosszt és a zászlótartókat az elején :)

Szólj hozzá!

Címkék: kocsi ausztrália mazda

A bejegyzés trackback címe:

https://schloddi.blog.hu/api/trackback/id/tr971035217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása