Schloddi - UnderBlog

életem, annak részei, gondolatok a mindennapokból, megjegyzések a világról, meg értelmetlen irományok, amiket úgy érzem bele kell gépeljek az internetbe

Adatvédelem

Az itt megjelent cikkek, adatok, képek és információk a forrás megjelölésével változtatás nélkül szabadon terjeszthetőek!

kengu, koala, taz

2009.04.06. 15:12 schloddi

Végre! láttam élőben koalát, meg kengurut, meg meg is tapiztam őket rendesen :) Szóval voltunk (Petivel) hétvégén állatsimogatóba ahova szerencsétlen módon csak ketten mentünk (ugye Peti :)) De tényleg láttunk mindent és tapiztunk mindent anit lehetett Ausztráliában, bár hozzáteszem marhára sajnáltam szegény kengurukat, mert egész nap a sok hülye -főleg- ausztrált kellett tűrniük zokszó nélkül. Mondjuk szerintem lövik a kengurukat, mert olyan nyugalommal egyik "vadállat" sem tűri a sok hülyét aki tutujgatja, majdnem biztos, hogy kapnak valamit, hogy ilyenek legyenek, és mindegyik lány kenguru akit tapizni lehet, egy hímet láttunk, de az kerítés mögött volt, ahhoz nem fértünk hozzá. Viszont minden állatnak olyan puha szőre volt, hogy a legqualitibb plüssállat is megirigyelné!

Persze nem maradhattak ki a koalák sem, de róluk el sem hiszem, hogy napi 20 órát alszanak, amikor mi ott voltunk akkor tökre aktívak voltak, volt egy kicsi az folyamatosan mászkált. Mindenesetre én tutibiztos koala akarok lenni a következő életemben, természetesen fiúban, merthogy egynek van egy rakás csaja, egész nap csak eszik, közben meg folyamatosan kaksizik, a tuti és hosszú élet titka :)

Aztán persze itt van a tazmán ördög, aki meg tényleg folyamatosan körbe körbe és körbe mászkált, pont mint a rajzfilmben, szóval tökre olyan buta feje van és nagyon aránytalan, pont olyan mint a rajzfilmben. :)

1 komment

Címkék: utazás ausztrália koala kanguru tazman ordog

A bejegyzés trackback címe:

https://schloddi.blog.hu/api/trackback/id/tr191049674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaszy 2009.04.12. 13:40:13

Végre egy kenguru meg egy Zsolti!!!:DDD
Utolag is boldog névnapot!
Meg sok locsolót odakinn:DDDD
süti beállítások módosítása